Fitfabriek is een sportschool, maar niet zoals u gewend bent. Het is een plek waar alle leeftijden terecht kunnen. Van jong tot oud bieden wij verschillende lessen aan. Dit varieert van verschillende danslessen tot andere groeps-fitness lessen. Tegelijk is het ook een plek voor gezelligheid en een kop koffie.
Trotse ouders die naar hun kinderen komen kijken of mensen die hun doelen komen behalen! Ook ‘vrij’ sporten is mogelijk.
Ons team bestaat uit gediplomeerde instructeurs die bijgestaan worden door onze hulpjuffen in opleiding. We doen ieder jaar mee aan verschillende danswedstrijden en streven ernaar ieder jaar een uitvoering te creëren voor alle ouders, vrienden en familie.
Er is altijd ruimte voor een praatje en een bakje, bij Fitfabriek is er altijd ruimte voor jou!
Tot snel in 1 van onze lessen.

AAFKE VISSER

  Aafke Visser- Gerssen is 34 jaar en oprichter en hiphop docent van de Fitfabriek. Aafke is gediplomeerd dans- en yogadocent en verzorgt naast hiphop lessen ook de Balans en Tabata bij de sportschool. 

Ze heeft meer dan 16 jaar ervaring in lesgeven en heeft daarnaast vele andere lessen en workshops verzorgt. Nog is ze regelmatig bezig met diverse workshops op basisscholen etc.. 

Met verschillende teams heeft Aafke al successen behaalt, optredens verzorgd, bruiloften (openingsdans), vrijgezelle feesten en kinderfeestjes verzorgd.  

RENSKE HOSPES- KRUIJSWIJK

Renske Hospes- Kruijswijk is een gediplomeerd docent bij de Fitfabriek. 

Op maandag start ze met de allerkleinsten vanaf 3 jaar in de les bewegen op muziek en daarna doet ze Dans/Musical vanaf 5 jaar.
Op donderdagavond geeft zij bij de dansschool lessen in de stijlen moderne dans en Jazz, in verschillende leeftijden.

Naast deze lessen is Renske ook bij andere scholen aan het werk. Daarnaast doet zij verschillende projecten, denk aan theater, steltlopen, workshops en meer.

Renske is ook klassiek geschoold en is dan ook een docent met uiteenlopende kwaliteiten.