EXTRA

workshops en verloting

Naast wedstrijden, optredens en reguliere lessen houdt de dansschool dansfabriek Lemmer zich ook bezig met workshops en zet zich in voor goede doelen.

Momenteel zijn we bezig met een dag vol workshops op vrijdag 28 december. Deze dag worden de hele dag workshops gehouden door de choreografen van de dansschool. Bestaande maar ook nieuwe lessen worden geïntroduceerd. Bij iedere workshop die je meedoet krijg je een lootje erbij. Aan het einde van de middag en aan het einde van de avond zijn er momenten waar allerlei leuke dingen wordt verloot.

Heel veel ondernemers in Lemmer doen mee. Ze hebben allemaal iets leuks beschikbaar geteld voor de verloting van Dansfabriek Lemmer.

Leden en NIET-LEDEN mogen hieraan meedoen. En wil je niet meedoen aan 1 van de workshops en toch kans maken op 1 van de leuke prijzen kun je lootjes kopen voor 1.50 per stuk.

goed doel

Dansfabriek Lemmer is de afgelopen tijd in aanraking gekomen met stichtingkinderhulpoeganda.  Zo heeft het team EN2RAGE bijgedragen bij een BULAMU diner (benefiet diner) door daar 2 spetterende optredens te geven. 
Daarnaast heeft dit team met 10 meiden een kleine sponsor actie op touw gezet en daarmee in maar een paar weken tijd
 € 500,- opgehaald en gedoneerd aan de stichting.

Op de homepage kunt u meer lezen over de goede doelen waar Dansfabriek Lemmer mee verbonden is en of er misschien weer iets aan zit te komen. Lees vooral meer op de website van stichtingkinderhulpoeganda, en als u uw steentje bij wilt dragen kunt u rechtstreeks doneren. Hierover meer op hun website,